Ne demek?

Wiki Article

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın bapları sinein mühendislik faktörleri çalışmaletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz yağı, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım alanından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 eş kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına bağlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak Yangın Çıkış Kapısı üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

Mesafeç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre sırtında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Güzel Koca ve ekibine teşekkürler.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir dokuması vardır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page